Expressen

Jag kan inte riktigt släppa detta med den skånska sexligan som jag läste om i en av kvällstidningarna. Mannen på bilden säger att hans största dumhet var att han inledde en kontakt med en tonårstjej som erbjöd sex på webben. Han säger att han gick med på sajten för att söka efter kärlek.

Om man då blir erbjuden sex i första hand hur kan man då misstolka det så att det blir kärlek? Trodde han på fullt allvar att kvinnan var så generös av sig och kärleksfull att han skulle få ha sex med henne bara sådär? Är inte det lite korkat tänkt?

Om ligan hotade med polisanmälan för att klämma honom på pengar, varför lät han det inte gå till polisen? Hade han något att dölja? Kanske det var hans egen skam och tankar runt träffen och att han varit så jävla naiv som så många kvinnor är som tror att om dom ger sex så får dom kärlek.

Nä, sanningen var nog den att han va sugen och lätt hade betalat lite för att få det skönt en stund. Köttets lusta är så stor att hjärtat slutar agera. Jag tycker inte ett jävla dugg synd om dessa män utan förhoppningsvis lär dom sig att chatta som vanligt folk.

Och mycke riktigt så är det mesta som händer på sajter något man fantiserar om i huvudet. Verkligheten är nåt helt annat.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0