Män som hatar kvinnor

Förundersökningen som jag läst hos www.beckroth.se beskriver en händelse med handbojor, dildo, ung kvinna och en totalt galen man. Extremt våld och total frånvaro av empati. Kan det vara så att olusten och avskyn inför denna kvinna grundar sig i att hon har makten över mannens intellekt eftersom han någonstans ändock måste förstå att när han betalar henne pengar för att få som han vill så har hon vunnit över hans egen självkontroll.

Den kontroll han visar med att aggressivt pressa en dildo i hennes anus på nåt sätt ger honom en tro att han har makten, fast det egentligen är tvärtom, hon har ju visat honom att hon står emot smärtan eftersom hon går med på att göra något för hans pengar. Pengar han måste betala för att få det hans djuriska beteende river i honom och vill få ut sin olusta. Odjuret.

Lisbeth Salander.
Händelseförloppet i boken "Män som hatar kvinnor" där Salander blir fastkedjad och brutalt tagen i anus av Bjurman och en dildo, får mig att fundera vidare på om mannen i kopplerihärvan läst boken och fått nya ideér om hur han på bästa sätt ska försöka ta makten tillbaka genom att utsätta en ung flicka för detta våld.

Mannen har i alla tider haft makt, i sammhällets toppskickt, där regerar kvinnor mer än för bara 20 år sedan. Männen har alltid haft tunga poster på  företagen, nu sitter många kompetenta kvinnor på dessa poster. Mannen har fortfarande högre lön för samma arbete men det hoppas jag snart att kvinnorna i maktens korridorer ser till blir förändrat så vad har då mannen kvar att styra med?

Jo, det enda vapen som han kan skjuta med, bara han betalar en liten slant för sin tappade mansdominans av att kvinnan styr hans hjärna och han kan inte kontrollera den. Svaga män som hatar kvinnor, för att kvinnan är stark.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0