Grillad fläskkotlett

Därför sändes inte avsnittet med Peter Harryson. Elaka och återkommande kommentarer om hans kropp gjorde sig inte tillräckligt bra för sändning. E-type hoppade av och flertalet följde efter. Grillad är ett program som endast de med självironi pallar med att delta i. Harryson hade fixat det.

Kan det vara så att de som hoppar av är rädda att hemligheter som de själva inte vill se ska blottas i programmet?

Gudrun, hon om någon borde vara skraj men icke. Hon log och tog "bag in a box" under kjolen med ro. Gudrun är klämkäck, hon mailar med min man efter att hon läst hans blogg om sina år i legionen och de har ju något gemensamt att spinna vidare på... avståndstagandet av vin. Självklart så värvar hon röster till att vi ska skicka henne till Bryssel, bättre det än att skicka henne till Champagne.

Påtal om Harryson och elaka kommentarer så såg jag You got Talent, den brittiska versionen och där uppträde Susan Boyle. Innan hon gick in på scen så var hon utskrattad. Hennes kropp, onoppade ögonbryn och gråa hår fick publiken att dömma innan hon tagit första tonen. Men så är det när människan har fördomar och förutfattade meningar om andra. Susan tog ton och vilken sång! Tråkigt är bara att de som skrattade inte tar till sig sin egen enfald utan fortsätter bara le. De borde skämmas.

Se hennes klipp här: http://www.youtube.com/watch?v=9lp0IWv8QZY

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0