Jonasgate

Han må vara Sveriges kåtaste jurist idag, men...

Detta är inget som bara hände sådär. Han har varit i en situtation som han egentligen inte ville befinna sig i för då är man inte otrogen.

För hjärtat kan man aldrig lura. Själen lever sitt eget liv. Allt vi gör är inte alltid det vi innerst inne vill utan vi anpassar oss till miljön och de regler som är uppsatta för att tillgodose andra i ens närhet.

Hur lätt tror ni Madeleine hade haft det om hon brutit förhållandet utan att detta uppdagades?
Hennes far hade då om något ifrågasatt hennes tanke med ett sådant uppbrott eftersom Jonas var respekterad och omtyckt i kungafamiljen.

Jonas, en glidare som åkt räkmacka från Djur?!sholm rakt in i kungahuset som 20-åring och lärt sig leva i de rätta kretsarna och med det tänjt på sitt ego så till den grad att han trodde han kunde göra vad som helst utan att få replesalier. Nu är han ju inte Diplomat så den gubben gick inte.

Madeleine må ha det förjävligt känslomässigt nu men hon har lärt sig en massa om hur en man fungerar och hon kommer inte att gå på den niten igen. Hon kommer att gifta sig kungligt, med en prins av något slag inom 5 år och flytta utomlands för någon svensk kille blir det inte.

Daniel
All heder till dig.
Du håller den kungliga glansen och moralen i rätt dager och jag är personligt glad att du är en vanlig kille som sätter lite prägel i en familj som alltid serverats på silverfat. Du visar med din rakrygg, din hängivenhet och ditt mod att du är kunglig.
Från bondtölp till hovet, det är rena rama Robin Hood filmen.

Min son

Jag är en stolt mor till en dansant ung man.

 

Såklart ska du få en låt av ditt favoritband!
Puss på dig trolle!


Fest!

Fest 1.
Våren är här och med det detta årets första fest av tre. Vi har två vänpar som vi träffar 3ggr per år och då äter vi gott och skrattar i massor. Nu har vårens festinbjudan landat i brevlådan och det ska bli så trevligt att träffa alla igen.

Fest 2.
Sonens student! Min minsta lilla gosse tar sin student och ingen är väl gladare än jag! Jag minns dagen, då han bröt ihop i köket och inte ville gå till skolan, hans första termin och första klass. Åren som kom har varit en kamp för honom och för oss föräldrar att få honom inspirerad att avsluta sin gymnasieutbildning... nu är vi där och jag jublar högt den 17 juni.

Fest 3.
Behöver jag säga mer?

BRÖLLOPET

JAAA, jag har t.o.m bytt arbetspass denna dag för att få sitta bänkad framför tv och se den vackra gå sin altarväg. Fråga mig inte varför jag tycker allt om Kungafamiljen är så speciellt, jag bara gör det, och har gjort det sedan jag var liten och hade bokmärken med kungligheter.

Jag följer hovets sida med spänning, samt hovbloggen och som sagt, jag suger in allt med hull och hår och njuter av deras lycka!


Hur...

Kan man utesluta kolhydrater men ändå ha energi att prestera?
Alla vet vi väl att just kolhydrater är den grundstenen i att vi ska orka föra oss framåt. Sen att man inte äter snabba kolhydrater utan har bytt bort dom mot långsamma är ju en helt annan sak. Bara en tanke jag fick när jag läste om Ferrys nya kokbok. Jag har däremot inte läst hela kokboken så jag lägger inga mer notiser i det.

Så ja, då har årets skattsedel landat i brevlådan och jag kan konstatera att de 4 jobb jag hade under förra året spoilerade min semester detta året. För lite skatt är draget och jag har nu 7000kr som ska in på skattekontot. Min kolumn "semester" i min budget har ändrats till "skatteskuld".

Men ingen men att gråta över det, jag ser fram emot en lugn och härlig sommarsemester med många cykelturer, picknickkorg och havsdagar med min man. Idag har jag sopat balkongen och ställt ut möblerna. Våren är i antågande och i veckan väntas värme och jag ska med kissarna sitta och njuta av solens strålar på min lilla luftplats.

RSS 2.0