Jonasgate

Han må vara Sveriges kåtaste jurist idag, men...

Detta är inget som bara hände sådär. Han har varit i en situtation som han egentligen inte ville befinna sig i för då är man inte otrogen.

För hjärtat kan man aldrig lura. Själen lever sitt eget liv. Allt vi gör är inte alltid det vi innerst inne vill utan vi anpassar oss till miljön och de regler som är uppsatta för att tillgodose andra i ens närhet.

Hur lätt tror ni Madeleine hade haft det om hon brutit förhållandet utan att detta uppdagades?
Hennes far hade då om något ifrågasatt hennes tanke med ett sådant uppbrott eftersom Jonas var respekterad och omtyckt i kungafamiljen.

Jonas, en glidare som åkt räkmacka från Djur?!sholm rakt in i kungahuset som 20-åring och lärt sig leva i de rätta kretsarna och med det tänjt på sitt ego så till den grad att han trodde han kunde göra vad som helst utan att få replesalier. Nu är han ju inte Diplomat så den gubben gick inte.

Madeleine må ha det förjävligt känslomässigt nu men hon har lärt sig en massa om hur en man fungerar och hon kommer inte att gå på den niten igen. Hon kommer att gifta sig kungligt, med en prins av något slag inom 5 år och flytta utomlands för någon svensk kille blir det inte.

Daniel
All heder till dig.
Du håller den kungliga glansen och moralen i rätt dager och jag är personligt glad att du är en vanlig kille som sätter lite prägel i en familj som alltid serverats på silverfat. Du visar med din rakrygg, din hängivenhet och ditt mod att du är kunglig.
Från bondtölp till hovet, det är rena rama Robin Hood filmen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0